Κοσμήματα το Αγαπημένο Αξεσουάρ για κάθε Γυναίκα!

Primary tabs

Κοσμήματα το Αγαπημένο Αξεσουάρ για κάθε Γυναίκα! - Βρες και σύγκρινε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, διάβασε και γράψε αξιολογήσεις για καταστήματα και προϊόντα. Μοναδικές ευκαιρίες αγοράς στο hotprice.gr.

Τα κοσμήματα κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας και ιδιαίτερα των γυναικών! Αποτελούν την ένδειξη ξεχωριστών συναισθημάτων όταν δίνονται ως δώρο και δημιουργούν μια προσωπική και ξεχωριστή σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Άλλωστε και oι αρχαίοι ημών πρόγονοι έδωσαν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην τέχνη του κοσμήματος το οποίο φορούσαν ως σύμβολο εξουσίας και κοινωνικής δύναμης. Είτε μας δίνονται ως δώρο, όπου αποκτούν μια πολύ ξεχωριστή σημασία για εμάς, είτε τα διαλέγουμε μόνες μας το μόνο σίγουρο είναι πως συμπληρώνουν την κάθε μας εμφάνιση όσο κανένα άλλο αξεσουάρ.

Μας κάνουν να αισθανόμαστε λαμπερές, όμορφες και ξεχωριστές, κάθε φορά που τα φοράμε, και κάνουν κάθε σύνολο και εμφάνιση μας μοναδική! Ανάμεσα τους μπορούμε να επιλέξουμε όμορφα κολιέ, μακριά ή κοντά σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια με όμορφα σχέδια.

Κολιέ

Οι επιλογές στο ιδιαίτερο αυτό κόσμημα που στολίζει τον λαιμό μιας γυναίκας είναι πάρα πολλές. Κοντά, μακριά από πολύτιμα μέταλλα ή όχι τα κολιέ είναι εδώ για να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο ντύσιμο μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που το με κατάλληλο κομμάτι, ακόμη και το πιο ουδέτερο σύνολο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Διαλέξτε ένα λαμπερό κοντό κολιέ ή ένα τσόκερ για τις βραδινές σας εμφανίσεις και ένα μοντέρνο statement κολιέ ή κάτι πιο λιτό για όλες τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας.Ένα πολύ όμορφο κομμάτι που φοριέται καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας είναι το Κολιέ με πεταλούδα σε ρόζ χρυσό Κ14.

 

 

Σκουλαρίκια

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια δεν πρέπει και δεν λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας! Ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας που αλλάζουν πολύ συχνά, τα σκουλαρίκια ως κόσμημα αποτελεί την πιο κλασική επιλογή κάθε γυναίκας. Τα σχέδια, τα υλικά και τα στυλ είναι αναρίθμητα. Το μόνο που έχει να κάνει μια γυναίκα είναι να επιλέξει το ζευγάρι που ταιριάζει στον τύπο της και στην περίσταση για την οποία θα το φορέσει. Μακριά ή κοντά,πληθωρικά ή λιτά υπάρχει σίγουρα ένα σχέδιο που θα συμπληρώσει την εικόνα μας και θα μας κάνει πιο λαμπερές και όμορφες. Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα CALVIN KLEIN Outline Σκουλαρίκια από ροζ χρυσό σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου.

 

 

Βραχιόλια

Τα βραχιόλια είναι ένα πολύ ξεχωριστό κόσμημα το οποίο φοράμε γύρω από τον καρπό του χεριού μας. Εκτός από τα βραχιόλια του χεριού υπάρχουν και αυτά που φοριούνται στο πόδι συνήθως μόνο από τις γυναίκες. Είναι σχεδιασμένα για να κάνουν τα χέρια μας πιο όμορφα αλλά και να ενισχύουν το στυλ και την εικόνα μας. Φτιάχνονται από πληθώρα υλικών όπως χρυσό, πλατίνα, ασήμι αλλά τα φθηνότερα υλικά για να είναι προσιτά σε όλους. Ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα είναι το Bracelet vogue 2007304138.

 

 

 

Δαχτυλίδια

Πόσες φόρες κάποιος άνδρας έχει σταθεί στην βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου προσπαθώντας να διαλέξει το κατάλληλο δαχτυλίδι για την αγαπημένη του! Και πόσες φορές μια γυναίκα δεν έχει δεχτεί με ιδιαίτερη χαρά ως δώρο ένα δαχτυλίδι από τον άνδρα που αγαπάει! Το συγκεκριμένο κόσμημα αποτελεί-ίσως όσο κανένα άλλο- την πρώτη επιλογή δώρου προς το ωραίο φύλο. Συμβολίζει την αγάπη και τον έρωτα ενώ δημιουργεί ένα πολύ ξεχωριστό δεσμό ανάμεσα στον δωρητή και τον αποδέκτη. Ένα πολύ διακριτικό και όμορφο δαχτυλίδι είναι το Δαχτυλίδι σε Ροζ Χρυσό 9.

 

 

Μονόπετρα

Το μονόπετρο αποτελεί κατεξοχήν το αγαπημένο γυναικείο κόσμημα, αφού συμβολίζει την αγάπη και τον έρωτα μεταξύ δυο ατόμων. Το δαχτυλίδι των αρραβώνων όπως μπορούμε επίσης να το ονομάσουμε, έχει τις ρίζες του πολύ βαθιά μέσα στην ιστορία. Φτιάχνεται από χρυσό ή λευκόχρυσο και κοσμείται από πολύτιμους λίθους όπως τα διαμάντια που συμβολίζουν την αγνότητα και την πίστη. Ένα πανέμορφο μονόπετρο που θα κερδίσει σίγουρα την καρδιά της αγαπημένης σας για να σας πει σίγουρα το «ναι» είναι το Μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκό χρυσό Κ18 με ένα διαμάντι σε κοπή μπριγιάν.

 

Βέρες

 

Μετά από την αγορά ενός μονόπετρου, ακολουθούν πάντα οι βέρες! Το κυκλικό σχήμα της συμβολίζει την αιώνια αγάπη και την ένωση δυο ατόμων εν σάρκα μια.Το έθιμο της βέρας ξεκινάει από τα αρχαιότητα όπου συμβόλιζε την υπόσχεση και την δέσμευση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους να ζούν για πάντα μαζί. Δικαίως είναι η βασίλισσα όλων των δαχτυλιδιών αφού συμβολίζει την προσωπική μας επιλογή να συμπορευτούμε με ένα άλλον άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μας. Τα υλικά από τα οποία φτιάχνεται είναι ο χρυσός, ο λευκόχρυσος και η πλατίνα. Αν και μπορεί να είναι στολισμένη με διαμάντια και πολύτιμους λίθούς, η πιο απλή εκδοχή της όπως η Stergiadis βέρες χρυσές παραμένει πάντα αγαπημένη.

 

 

 

Αν επιλέγετε το κόσμημα ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή αν θέλετε απλά να το χαρίσετε στον εαυτό σας στο www.hotprice.gr θα βρείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή σε σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ στις καλύτερες τιμές της αγοράς.