Προσφορά από το Zevioo για τα μέλη του Hotprice

 Zevioo

Αγαπητοί συνεργάτες,

Υπάρχει μια νέα marketing πλατφόρμα/υπηρεσία που πιστεύουμε ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το eshop σας.

Πρόκειται για το zevioo, μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που:

Συγκεντρώνει πολλές και αυθεντικές προϊοντικές αξιολογήσεις παρέχοντας την ίδια στιγμή, σχετικό και ανανεώσιμο περιεχόμενο (SEO) στο eshop

Καταγράφει το Customer Experience (CX) δίνοντας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ικανοποίηση των πελατών σας κάθε μέρα, να ενημερώνεστε αυτόματα αν κάτι πάει στραβά και να επεμβαίνετε όπου χρειάζεται.

Μέσω αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης, αναλύει αγοραστικές συμπεριφορές πελάτων και κάνει εξατομικευμένες προτάσεις βελτιώνοντας το conversion rate με στόχο για να τους ξαναφέρει στο κατάστημά σας ή να αυξήσουν το καλάθι τους με στοχευμένες προτάσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Ωστόσο, ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι τα παραπάνω δεν απαιτούν την δική σας εμπλοκή καθώς γίνονται αυτοματοποιημένα μέσα από την πλατφόρμα, ενώ οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται διευκολύνουν και δεν “κουράζουν” τον χρήστη (Response rate 20% και χωρίς incentives).

 

Δεν πρόκειται για μια startup, αλλά για μια σοβαρή ελληνική εταιρία έρευνας αγοράς (Corporate μέλος της ESOMAR), με έμπειρα στελέχη του χώρου και η οποία συνεργάζεται χρόνια με πολλές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες

 

Η υπηρεσία προσφέρει 2μηνη δωρεάν δοκιμή, χωρίς καμία δέσμευση, για να το δείτε στην πράξη ενώ χάρη στη συνεργασία που έχουμε μαζί τους, θα έχετε μία επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10% στο ετήσιο πακέτο που θα κλείσετε.

 

Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, μπορείτε να κανονίσετε ένα demo call (210 3319964 - [email protected]) με την ομάδα, να το συζητήσετε αναλυτικά και να δείτε και την πλατφόρμα live.

To μόνο που θα χρειαστεί είναι στην επικοινωνία σας να αναφέρετε τον promo κωδικό zevioo_hotprice2018 για να γνωρίζουν ότι η σύσταση έγινε από εμάς και να αποδοθεί η έκπτωση αν και εφόσον σας ενδιαφέρει να συνδεθείτε.

Share