Τα 10 βασικά πινέλα μακιγιαζ και πως να τα χρησιμοποιείς

Πινέλα για μακιγιαζ και πως να τα χρησιμοποιείς

Τα πινέλα είναι απαραίτητο εργαλείο στο μακιγιαζ. Υπάρχουν πολλά πινέλα μακιγιαζ για το πρόσωπο, διαφορετικά πινέλα για σκιες, πινέλα για τα φρύδια ή για τα χείλη. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και κάθε γυναίκα, έχοντας τα βασικά πινέλα για το μακιγιαζ της, μπορεί να προσθέτει καινούρια που εξυπηρετούν σε ιδιαίτερες τεχνικές ή προϊόντα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τα 10 βασικά πινέλα μακιγιαζ που είναι απαραίτητο να βρίσκονται στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας, για να πετυχαίνετε εύκολα άψογο αποτέλεσμα στο καθημερινό μακιγιαζ αλλά και εντυπωσιακά make up looks.

Δείτε τα 10 βασικά εργαλεία μακιγιάζ και πως αυτά χρησιμοποιούνται για ένα τέλειο make up με αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

  • Πινέλο για Foundation

Έιναι το πινέλο για να εφαρμόσετε το υγρό foundation. Απαραίτητο για άψογο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Εφαρμόστε κινήσεις με την ίδια φορά σε όλο το πρόσωπο για να αποφύγετε γραμμές και σπασίματα.

Σας προτείνουμε το BURBERRY BEAUTY FOUNDATION BRUSH No.04. Ένα πινέλο για την εφαρμογή foundation με συνθετική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας. Οι απαλές του ίνες διευκολύνουν την ανάμειξη του foundation. Το σχήμα που πινέλου “Cat tongue” επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και αφήνει μια εξαιρετικά λεπτή στρώση foundation στην επιδερμίδα

  • Πινέλο για concealer

Είναι μικρό και στενό πινέλο με πυκνή σύσταση, που καταλήγει σε μύτη, για ακριβές αποτέλεσμα εφαρμογής σε κάθε σημείο του προσώπου. Είναι απαραίτητο πινέλο για να τοποθετήσετε τη σωστή ποσότητα concealer χωρίς να το πασαλείψετε.

Σας προτείνουμε το BOBBI BROWN CONCEALER BRUSH. Το Concealer Brush της Bobbi Brown είναι ένα επαγγελματικό πινέλο για το concealer που σας επιτρέπει να το εφαρμόσετε και να το αναμείξετε την ίδια στιγμή.
  • Πινέλο για χείλη

Είναι ιδανικό για να δώσετε σχήμα, να γεμίσετε τα χείλια σας και να πετύχετε την τέλεια εφαρμογή. Απαραίτητο αν δίνετε προσοχή στην λεπτομέρεια και θέλετε άψογα καλοσχηματισμένα χείλη.

Σας προτείνουμε το TOM FORD LIP BRUSH 21. Αυτό το πινέλο χειλιών από τον Tom Ford σχεδιάστηκε να φέρει ευκολία και πολυτέλεια στην δημιουργία του look σας, επιτυγχάνοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς κόπο.

  • Πινέλο για τα φρύδια

Απαραίτητο για φυσικά και όμορφα φρύδια χωρίς κενά. Η καλύτερη επιλογή είναι το διπλό πινέλο φρυδιών, με την λοξή μύτη στην μια άκρη και το βουρτσάκι στην άλλη. Το συγκεκριμένο πινέλο είναι απαραίτητο για να τα χτενίζετε και να τους δίνετε το επιθυμητό σχήμα.

Σας προτείνουμε το GOLDEN ROSE ΠΙΝΕΛΟ EYEBROW ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ, ένα υψηλής ποιότητας πινέλο φρυδιών διπλής όψης. Η μία πλευρά διαθέτει λοξή γωνία ακριβείας για χρωματικό «γέμισμα» και τονισμό των φρυδιών, ενώ η σπειροειδής πλευρά με το βουρτσάκι χτενίζει και τακτοποιεί τα φρύδια σας.

  • Πινέλο πούδρας

Ένα πινέλο πούδρας είναι απαραίτητο για την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος σε compact μορφή. Ιδανικό για να τοποθετήσετε την πούδρα με ομοιομόρφο αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το ρουζ ή κάποιο bronzer. Το πινέλο πούδρας συνήθως είναι αρκετά μεγάλο ώστε να επιτρέπει την εφαρμογή του προϊόντος όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο λαιμό ή το ντεκολτέ.

Σας προτείνουμε το ESTÉE LAUDER POWDER BRUSH, είναι ένα πινέλο που χρησιμοποιείται για πούδρες σε μορφή σκόνης ή compact, λάμψης ή και για πούδρες bronzer. Το σχήμα έχει προσαρμοστεί για να εφαρμόζει τέλεια στο περίγραμμα και τις γωνίες του προσώπου, χαρίζοντας απαλό αποτέλεσμα.

  • Πινέλο kabuki

Το πινέλο kabuki έχει πλατύ άκρο και πολύ απαλές ίνες. Έιναι ιδανικό για την εφαρμογή πούδρας, ρουζ, bronzer ή highlighter. Δεν πρέπει να λείπει απο τα εργαλεία μακιγιάζ σας.

Εμείς σας προτείνουμε το Christian Dior Backstage Kabuki Brush No17, είναι από τη σειρά μακιγιάζ Backstage που δημιουργήθηκε παίρνοντας έμπνευση από τις πασαρέλες του οίκου Dior. To πινέλο No17 είναι το κατάλληλο πινέλο για bronzers αλλά και για τη συνολική εφαρμογή ενός απλού μακιγιάζ.

  • Λοξό πινέλο ρουζ

Είναι ένα λοξό πινέλο με απαλές γωνίες από φυσικές τρίχες. Το σχήμα του μιμείται τις γωνίες των ζυγωματικών για καλύτερο αποτέλεσμα στην εφαρμογή του compact προϊόντος. Ιδανικό πινέλο για φωτοσκιάσεις και για να δημιουργήσετε ή για να κρύψετε τις γωνίες του προσώπου. Οι λεπτές και μαλακές τρίχες και το στρογγυλεμένο τελείωμα βοηθάνε στη σωστή τοποθέτηση του ρουζ στα ζυγωματικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Εμείς προτείνουμε το Christian Dior Backstage Blush Brush, είναι το ιδανικό πινέλο για το ρουζ.

  • Angled πινέλο (Πινέλο με κοφτή γωνία ή πινέλο για eyeliner)

Είναι το πινέλο με τις κοντές τρίχες που σχηματίζει γωνία στο τελείωμα. Ιδανικό πινέλο για eyeliner ή σκιές, όταν θέλουμε ένα καθαρό αποτέλεσμα με γωνίες.

Σας προτείνουμε το ERRE DUE PROFESSIONAL ANGLED EYELINER & EYEBROW BRUSH, είναι ένα επαγγελματικό πινέλο εξαιρετικής ποιότητας, με κοφτή άκρη, για να εφαρμόζετε με ακρίβεια το eyeliner και τη σκιά φρυδιών.


 

  • Πινέλο για σκιές

Είναι ένα πλατύ πινέλο, με κοντές και μαλακές τρίχες, και στρογγυλεμένο τελείωμα. Αξίζει να επιλέξετε κάποιο καλής ποιότητας ώστε να μην μαδάει, καθώς είναι το βασικότερο για να απλώσετε τη βάση ή τη σκιά στα βλέφαρά σας.

Εμείς προτείνουμε το MAC 287 DUO FIBRE EYE SHADOW BRUSH, ένα στρογγυλεμένο, μεσαίου μεγέθους, διπλά σμιλευμένο φαρδύ πινέλο. Τέλειο για την εφαρμογή και την ανάμειξη σκιών σε μορφή πούδρας και κρέμας. Κατασκευασμένο από ένα μείγμα από απαλές, φυσικές τρίχες και συνθετικές ίνες.

  • Smudge Πινέλο (Πινέλο για smokey eyes)

Απαραίτητο πινέλο για το "σβήσιμο" ή αλλιώς "μουτζούρωμα" στο μακιγιάζ των ματιών. Ιδανικό πινέλο για το τέλειο smokey eyes look, μουτζουρώντας και σβήνοντας γραμμές από μολύβι και σκιές, αλλά χρήσιμο και σε κάθε άλλη περίπτωση που θέλετε να διορθώσετε την εφαρμογή της σκιάς στις γωνίες του ματιού.

Σας προτείνουμε το ERRE DUE PROFESSIONAL SMUDGE BRUSH, ένα επαγγελματικό πινέλο με φυσική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας, για το σβήσιμο της σκιάς ή του Khol Liner. Αν λατρεύετε τα smoky eyes αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ για το νεσεσέρ σας.

Με αυτά τα βασικά πινέλα μπορείτε να επιτύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα τόσο στα απλά καθημερινά make up looks, όσο και σε περισσότερο εντυπωσιακές εμφανίσεις με ιδιαίτερο μακιγιάζ. Στο hotprice.gr υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές σε πινέλα και προϊόντα μακιγιάζ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Share