Τα απαραίτητα σχολικά είδη

Σχολικά είδη

Πριν καλά καλά χτυπήσει το κουδούνι και τα παιδιά μπούνε στις σχολικές αίθουσες, αρχίζουν οι  προετοιμασίες για τις αγορές που θα χρειαστούν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Σχολικές τσάντες και κασετίνες, τετράδια κλασικά και πολλών θεμάτων σε ποικιλία χρωμάτων και ηρώων κ.ά., μολύβια και στυλό, γόμες και ξύστρες, ετικέτες  και χάρακες. Επίσης για τους μικρότερους τσαντάκια ισοθερμικά, παγούρια νερού και δοχεία φαγητού. Όλος ο κόσμος των σχολικών ειδών είναι εδώ για να διαλέξετε!

 

Σχολικές τσάντες

Σχολικές τσάντες για όλες τις τάξεις του σχολείου. Ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο με πολλές επιλογές από ήρωες παιδικών σειρών, υπερήρωες, ζωάκια όλων των ειδών και σχεδίων και ότι πιο ευφάνταστο και νέο κυκλοφορεί. Για το δημοτικό τσάντες τρόλεϊ και τσάντες πλάτης σε φανταστικά χρώματα και σχήματα. Τσάντες οβάλ,  βαρελάκια, ορθογώνιες, ώμου κλπ., μονόχρωμες, με ήρωες κινουμένων σχεδίων, μεγάλες και μικρές για να εξυπηρετούν όλα τις ανάγκες και  να καλύπτουν όλα τα γούστα. Για το γυμνάσιο και το λύκειο τσάντες πλάτης και τρόλεϊ  ακόμα, τσάντες ώμου και ταχυδρόμου όλων των διαστάσεων και χρωμάτων!

 

Κασετίνες

Οι κασετίνα είναι το κύριο αξεσουάρ των μικρών κυρίως παιδιών, μπορεί να είναι σετ με την τσάντα τους, σε όποιο σχήμα φανταστούν, οβάλ, στρογγυλές, βαρελάκι, διπλές ή τριπλές γεμάτες μπογιές και μαρκαδόρους και ότι άλλο χρειάζεται το παιδί.

 

Τετράδια

Μεγάλη ποικιλία από τετράδια, κλασικά μπλε ή χρωματιστά απλά, με όλους τους πιθανούς ήρωες και σουπερήρωες, ζωάκια κλπ., πολλών θεμάτων με σπιράλ, μπλοκ σημειώσεων και τετράδια Α4. θα τα βρείτε όλα εδώ!!

 

Σχολικά παγούρια και δοχεία φαγητού

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και διαλέξτε τα ομορφότερα σχέδια και παραστάσεις, που θα κάνουν τη πρώτη του μέρα στο σχολείο αξέχαστη! Τσάντες απλές ή ισοθερμικές, δοχεία φαγητού με σχέδια και παγούρια ή παγούρια θερμός για το κολατσιό που θα πάρει μαζί του στο σχολείο, σε όποιο χρώμα και σχέδιο κυκλοφορεί στη διάθεση των μικρών μας φίλων!!

 

Διάφορα σχολικά

Και επειδή όλες οι κασετίνες δεν είναι γεμάτες και οι ανάγκες ποικίλουν, όλα τα σχολικά αξεσουάρ που πλαισιώνουν τον μαθητή είναι εδώ! Μολύβια και μηχανικά μολύβια, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, λαδοπαστέλ, μαρκαδόροι υπογράμμισης, στυλό, ετικέτες τετραδίων και βιβλίων, σχολικά σετ με ήρωες (περιλαμβάνουν : γόμα, ξύστρα, μολύβια και χάρακα), ότι είναι απαραίτητο και χρήσιμο για τους μικρούς μας φίλους βρίσκεται εδώ.

 

Πίνακες

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε πίνακες μεταλλικούς, ανοξείδωτους, μαγνητικούς ή  με μαγνητικό υπόστρωμα, αφής,  φελλού, τσόχας, σημειώσεων κλπ., μαζί με τα αξεσουάρ τους, σφουγγαράκια, μαρκαδόρους, κιμωλίες κα. Θα κάνουν το διάβασμα του παιδιού παιχνιδάκι!

 

Αρχειοθέτηση, Συσκευασία

Κλασέρ και ντοσιέ μικρά ή μεγάλα, μονόχρωμα ή πολύχρωμα, διαχωριστικά, θήκες και ζελατίνες, φάκελοι και κουτιά αποθήκευσης είναι εδώ για να καλύψουν και να οργανώσουν την καθημερινότητα των παιδιών

Μπες τώρα στο www.hotprice.gr και βρες τα σχολικά σου στις καλύτερες τιμές!

Share